Newline“ sukūrė visiškai naują koncepciją, kuri leidžia intuityviai bendrauti skaitmeninėje darbo erdvėje. Ekranas „Flex“– tai „ALL IN ONE“ sprendimas, kuris išpildys visus vaizdo skambučių poreikius- Jūsų balsas bus užfiksuotas be foninio triukšmo bei aido, vaizdas- perteikiamas natūraliai bet kuriuo kampu, o „Flex“ rašiklis leis daryti bei išsaugoti užrašus pasirinktame dokumente, naudojantis bet kokia programine įranga.

PRISTATOME „FLEX“

Play Video

EKRANO KAMPO PRITAIKYMAS

Norėdami pradėti rašyti, lengvai pakreipkite „FLEX“ patogiu 10-45 laipsnių kampu. Delno atmetimas leidžia naudoti rašiklį natūralioje rašymo padėtyje.

JUS ATPAŽĮSTANTI KAMERA

Pakreipkite 4K kamerą jums tinkamu kampu. Naudodami „Windows Hello“, galite atrakinti nešiojamąjį kompiuterį ir pasiekti visą turinį per kelias sekundes.

GALIMYBĖ PRIJUNGTI KOMPIUTERĮ

Prijunkite nešiojamąjį kompiuterį* ir iškart mėgaukitės aukščiausios kokybės prisilietimo, rašymo ir vaizdo konferencijų patirtimi. Lengvai pakraukite prietaisą naudodami USB-C jungtį.

* Patikrink suderinamumą: https://newlineinteractiveassist.freshdesk.com/support/solutions/articles/47001175920

GERIAUSIA RAŠYMO PATIRTIS

„FLEX“ rašiklis sklandžiai veikia su „Windows ink“. Išsaugokite pastabas bet kokiame dokumente, naudojant bet kokią programinę įrangą.

INTUITYVUS VALDYMAS PIRŠTU

„FLEX“ užtikrina, kad kameros ir mikrofono valdymo funkcijos bus visada pasiekiamos.

RAŠYMAS LYG ANT POPIERIAUS

Labai tikslus ir mažai vėluojantis rašiklis, suteiks jums natūralaus rašymo pojūtį. Su dviem sparčiaisiais klavišais galite greitai pereiti prie trintuko funkcijos arba pakeisti į dešinįjį pelės mygtuką.